Meivakantie Voetbal 3-daagse 2021 Amstelveen Heemraad

De leukste voetbal Academie van Amstelveen komt nu ook naar Amstelveen Heemraad toe. Al vele jaren organiseert BragonjeSports de Meivakantie Voetbal 3-daagse in Amstelveen. Nu komen wij dus ook naar Amstelveen Heemraad. Wil jij niet de hele dag computeren en bankhangen, maar lekker in je vakantie 3 dagen lang Voetbal en Fun met al je vrienden, schijf je nu dan snel in. In de ochtenden zijn er de trainingen van de trainers van BragonjeSports en in de middag is er voetbal leuk. Met de pannakooi, voetbalboarding, techniekvormen, 4v4 wedstrijden, omhalen, snelheidsmeter, goalshot, soccerbasebal, snoekduikkoppen, afwerken met springvogel en tsjoek, 1v1,2v2 partijen, scoren met de soccerwave. Doe jij ook mee aan de leukste voetbalacademie in Amstelveen?

Voor wie

De Voetbal 3-daagse is voor alle voetballers (j / m) van 6 t / m 13 jaar. De trainingsgroepen worden op leeftijden en op niveau ingedeeld.

Wanneer

Week 19:10 , 11 en 12 Mei
De dagen zijn van 9:00 uur – 16:00 uur. (Op woensdag tot 15:00 uur, maar dan kunnen de kinderen tot 16:00 op de club blijven)

Waar

Amstelveen Heemraad – Sportlaan 33, 1185 TB Amstelveen

Kosten

De kosten bedragen 140, – Euro.
Het is ook mogelijk om 1 van de 2 dagen te schrijven. Dagprijs is 60, – Euro.
Elke dag zal er voor de lunch, drank, fruit en tussendoortjes worden gezorgd.

Inschrijven

Inschrijven voor de Voetbal 3-daagse kan via het onderstaande formulier .

Aanmelden voor de 3-daagse

Vragen?

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar:

Mail@bragonjesports.nl